Vier Moederdag op afstand met Airbnb Online Experiences

4 May 2020


Moederdag kan dit jaar anders aanvoelen dan normaal. Door de huidige situatie krijgen veel mensen niet de kans om moeders persoonlijk te bedanken met een ontbijt op bed of een verwenpakket om even te ontspannen. Gelukkig zijn er genoeg creatieve initiatieven om Moederdag samen op afstand te vieren. Airbnb heeft een verzameling Online Experiences samengesteld voor iedereen die toch een leuke activiteit wilt plannen. Maak virtueel contact met familie en vrienden en trakteer jouw geliefde moeder bijvoorbeeld op een virtuele Indiase kookworkshop of maak speciaal voor haar een bedankbrief in moderne kalligrafie.  

Moeders digitaal in het zonnetje zetten

Online Experiences bieden gasten de mogelijkheid om moeders deze maand in het zonnetje te zetten, zelfs als ze fysiek gescheiden zijn. Maak gebruik van je creatieve kant met doe-het-zelf-geschenkideeën, die je zelf leert maken onder leiding van expert Airbnb hosts. Van liedjes schrijven met een muzikant uit Nashville tot het bakken van Latijns-Amerikaanse zoetigheden. Hieronder een selectie Online Experiences om samen met mams te proberen:

Privéboekingen

De Online Experiences voor Moederdag zijn nu beschikbaar op www.airbnb.nl/s/experiences/online en worden geleid door deskundige hosts uit verschillende steden over de hele wereld, waaronder Barcelona, New Delhi, Singapore, New York, Miami en meer. Om de dag extra speciaal te maken, kunnen gasten ook kiezen voor een privéboeking.

Over Airbnb Experiences

Airbnb Experiences, gelanceerd in 2016, zijn unieke, memorabele activiteiten, ontworpen en gehost door locals die verder gaan dan de typische rondleidingen of workshops. Ze bieden inzicht in de passies en interesses van de hosts en zijn een bijzondere manier om kennis te maken met een bestemming. Nu de fysieke Experiences opgeschort zijn om de veiligheid en het welzijn van de hosts en gasten te beschermen, zet Airbnb haar online platform in zodat hosts kunnen blijven verdienen. Tegelijkertijd kunnen gasten veilig vanuit huis een nieuwe vaardigheid leren, in contact komen met anderen en interesses nastreven.

Over Airbnb

Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld

Vier Moederdag op afstand met Airbnb Online Experiences