Vijf hippe Rotterdamse accommodaties op Airbnb

17 May 2021


Modern comfort en surround sound in Kralingen
Dit prachtige appartement is gelegen in Kralingen, een van de mooiste en oudste wijken van Rotterdam. Van een sfeervolle ingebouwde openhaard tot een badkamer met bubbelbad en regendouche, hier kun je optimaal ontspannen. Maak gebruik van de twee fietsen bij de accommodatie en ontdek de verschillende Eurovisie Songfestival kunstwerken door de stad heen. Tevens is de woning voorzien van Sonos geluidsapparatuur voor de optimale kijkervaring.

Kapiteinsverblijf in het Maritiem District
Gelegen op een volledig gerenoveerd schip uit 1909 en aangemeerd in de historische havens van het Maritiem District in het hart van Rotterdam, biedt dit verblijf een fantastisch uitzicht over de wijk vanaf een privéterras, evenals vanuit de eigen jacuzzi. De ingang van de accommodatie bevindt zich in de stuurhut, vanaf hier kom je via een luik in de leefruimte met keuken, slaap-, bad- en woonkamer.

Moderne studio in het Liskwartier
De designstudio Willebrordus, gevestigd in het gezellige Liskwartier, haalt het meeste uit natuurlijk licht met een grote glazen gevel in de voorkamer, compleet met een eigen bar en koffiezetapparaat. Naast een grote Smart TV zijn er ook bij deze studio twee fietsen waar je gebruik van kunt maken en dat is fijn want binnen tien minuten fietsen sta je midden in het centrum.

Duurzaam overnachten in de Little Pea
Dit eigenzinnige verblijf is kleiner dan een tiny house, heeft een uniek ontwerp en biedt een unieke kijk op ‘kamperen’. The Little Pea is gebouwd om duurzaam te overnachten en is gemaakt van hergebruikte materialen met een ruim interieur en ruimte voor een groot tweepersoonsbed. Gasten kunnen gebruik maken van een grote (en overdekte) gemeenschappelijke ruimte om op gepaste afstand te ontspannen en andere gasten te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Up in the air in een Sleeping Pod
Net buiten het stadscentrum is deze space-geïnspireerde Sleeping Pod ook gemaakt van hergebruikte materialen en omgebouwd tot een kleine maar fijne ruimte, met ruimte voor een tweepersoonsbed. Verhoogd op een stalen frame, biedt het een uniek uitzicht en maakt het slim gebruik van de ruimte, met een ontspannende hangmat onder de pod om overdag heerlijk te ontspannen. 

Over Airbnb
Airbnb is een community gebaseerd op verbondenheid – een community die werd geboren in 2008 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco en sindsdien is uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 800 miljoen gastaankomsten hebben verwelkomd in ongeveer 100.000 steden in bijna elk land en elke regio over de hele wereld. Hosts op Airbnb zijn gewone mensen die hun werelden delen om gasten het gevoel van thuiskomen te geven. Bij Airbnb geloven we dat hosts, gasten en de gemeenschappen waarin we actief zijn, alle belanghebbenden zijn die we moeten dienen, en dat door hen naast onze medewerkers en investeerders van dienst te zijn, we een blijvend succesvol bedrijf opbouwen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl 

 

Vijf hippe Rotterdamse accommodaties op Airbnb