Vijf knusse Nederlandse accommodaties op Airbnb om je te inspireren

26 January 2021


Luxe loungen in een tipi tent in Limburg
Midden in de natuur is deze stijlvolle tipi tent in het noorden van Limburg warm gedecoreerd met twinkelende lichtjes, zachte kussens en een houtkachel voor koude winternachten. In deze accommodatie vind je alles voor een teruggetrokken nacht in een natuurrijke omgeving.

Onthaasten op een woonboot in Noord-Holland
Eigenzinnig en gezellig, deze klassieke woonboot op het groene eiland De Woude in Noord-Holland heeft een frisse Scandinavische stijl. Met kano's en fietsen die je overdag kunt huren, trekt de boot je ’s avonds juist naar binnen voor gezellige avonden, met een goed gevulde keuken, vintage bad en houtkachel.

Sfeervol tiny house bij de Hoge Veluwe in Gelderland
Dit sfeervolle tiny house is met haar warme houttonen, donkere meubels en intieme vide de ideale plek om binnenshuis te relaxen. Extra bijzonder is dat dit tiny house beschikt over een raam boven het bed, waardoor je in de avond perfect uitzicht hebt op de sterrenhemel. Gelegen naast Nationaal Park De Hoge Veluwe, is de accommodatie ideaal voor lange wandelingen overdag.

Ultieme ontspanning in een wellness bungalow in Overijssel
Haal het buitenleven naar binnen in deze boutique bungalow, gelegen midden in het bos van Vechtdal in de provincie Overijssel. Geniet overdag van de boskas waar je met de warmte van de vuurhaard uitkijkt op de natuurlijke omgeving of ontspan in de ruime sauna met behulp van fijne essentiële oliën. ’s Avonds biedt deze accommodatie door middel van de fraaie verlichting magisch uitzicht op de tuin en geniet je van een relaxte duik in de privé hottub.

Voel je thuis in een privéchalet in Woubrugge
In het ‘groene hart’ van Nederland is het open ontwerp van dit privéchalet ideaal om te ontspannen. Met een comfortabele bank en een volledig uitgeruste keuken, voel je al snel een welkom gevoel in de accommodatie. Het nabijgelegen Braassemermeer is ideaal voor een fietstocht overdag.

Over Airbnb
Airbnb is een community gebaseerd op verbondenheid – een community die werd geboren in 2008 toen twee verhuurders drie gasten verwelkomden in hun huis in San Francisco en sindsdien is uitgegroeid tot 4 miljoen verhuurders die meer dan 800 miljoen gastaankomsten hebben verwelkomd in ongeveer 100.000 steden in bijna elk land en elke regio over de hele wereld. Hosts op Airbnb zijn gewone mensen die hun werelden delen om gasten het gevoel van thuiskomen te geven. Bij Airbnb geloven we dat hosts, gasten en de gemeenschappen waarin we actief zijn, alle belanghebbenden zijn die we moeten dienen, en dat door hen naast onze medewerkers en investeerders van dienst te zijn, we een blijvend succesvol bedrijf opbouwen. Zie voor meer info ook: www.airbnb.nl 

Vijf knusse Nederlandse accommodaties op Airbnb om je te inspireren