VIVA Cruises start verkoop nieuwe cruises met MS SEAVENTURE

18 November 2020


Maiden Voyage
Vaar met de eerste cruise van SEAVENTURE van 18 t/m 25 april vanaf Bremerhaven mee en bezoek onder andere Wismar, de oude historische stad en Szczecin, de ‘groene stad’ van Polen. De cruise gaat verder naar de Hanzestad Stralsund met zijn bewogen geschiedenis, unieke ligging aan het water en imposante gotische gebouwen. Vervolgens vaart SEAVENTURE verder naar Kopenhagen, Helgoland, het enige offshore-eiland van Duitsland en Hamburg. Een achtdaagse-cruise is vanaf €2.795 per person te boeken.

De eerste cruise wordt vervolgd door nog meer zevendaagse-cruises met Bremerhaven als op- en afstaphaven naar bestemmingen zoals Malmö, Kristiansand, Göteborg, Sylt, een dagtocht door het Kielerkanaal en Honfleur. Buitenhutten tijdens deze cruises zijn ook te boeken vanaf €2.795 per persoon.

Culinair genieten
Tijdens alle cruises kunnen gasten rekenen op de gebruikelijke, informele VIVA-cruiselevensstijl en VIVA all-inclusive. Dit omvat niet alleen dagelijks een ontbijtbuffet, lunch, diner (gourmetmaaltijden met meerdere gangen) en snacks, maar ook dranken van hoge kwaliteit, frisdranken, koffiespecialiteiten en de altijd gevulde minibar. In het restaurant van SEAVENTURE genieten gasten, zonder vaste dinertijden, van culinaire verrassingen uit de internationale keuken die veel nadruk legt op lokale gerechten uit de betreffende regio’s. Gasten genieten in de ruime buitenhutten, openbare ruimtes zoals de bar of het restaurant, maar ook in de fitnesstudio of in de bibliotheek optimaal van hun reis met VIVA Cruises.

Viersterrencomfort
De 82 hutten van SEAVENTURE zijn uitgerust met een comfortabele slaapkamer en zitgedeelte met airconditioning, één- of tweepersoonsbedden met een extra slaapbank, een moderne TV met live beeld van de buitencamera van het schip, een dvd-systeem, satelliettelefoon en Wi-Fi, spa badjas, föhn, reiswekker en privékluis. Een aantal van de hutten beschikken over een privébalkon. Cabin service is beschikbaar tussen 07:00 en 22:00.

Bij boekingen vanaf 31 december ontvangen gasten een voucher ter waarde van €350 per persoon op de gehele riviercruiseportfolio van VIVA Cruises. De voucher is tot 31 december 2021 te gebruiken.

Over VIVA Cruises
VIVA Cruises is de riviercruise-specialist van de gerenommeerde Zwitserse rederij Scylla AG. VIVA Cruises startte in 2018 met het aanbieden van reizen over rivieren als de Rijn, de Rhône, de Main, de Moezel, Donau en Seine en voegt daar in 2020 bijzondere expedities naar alle uithoeken van de wereld aan toe. De cruises zijn speciaal ontwikkeld voor gasten met hoge verwachtingen en exclusieve zaken als gastronomische gerechten, topkwaliteit drankjes, luxe beautyproducten en gebruik van de minibar en wifi zijn in het exclusieve all-inclusive concept inbegrepen. Zie ook www.viva-cruises.com. 

 VIVA Cruises start verkoop nieuwe cruises  met MS SEAVENTURE