Vlieg met Emirates en ontdek Dubai vanaf 's werelds hoogste reuzenrad

1 November 2021


Speciaal aanbod
Om van deze aanbieding gebruik te maken, boeken reizigers hun vluchten op emirates.com met de promotiecode AIN2021. Emirates stuurt een code die kan worden gebruikt op de website van Ain Dubai om een boeking voor de attractie* te reserveren. De speciale aanbieding is geldig voor reizigers die tussen 31 oktober en 15 november 2021 een retour vlucht naar of via Dubai boeken voor reizen van 1 november 2021 tot februari 2022. Het aanbod is ook beschikbaar via deelnemende reisbureaus.

’s Werelds hoogste reuzenrad 
Ain Dubai is onlangs geopend en ligt op Bluewaters Island, het meest levendige entertainmentcentrum van Dubai. Het reuzenrad biedt een nieuwe ervaring aan de oevers van een van de meest fascinerende steden ter wereld. Het 250 meter hoge reuzenrad heeft 48 hightech cabines die zijn uitgerust met airconditioning. Tijdens de ongeveer 38 minuten durende rit hebben passagiers een 360-graden uitzicht op de iconische bezienswaardigheden van Dubai, zoals The Palm, Dubai Marina en Burj Al Arab Jumeirah. 

Ervaar Dubai met Emirates
Er zijn altijd meer manieren om te besparen op je vakantie in Dubai. Naast de Ain Dubai voucher, verkennen Emirates passagiers die naar of via Dubai reizen op elk moment in de periode van 1 oktober 2021 en 31 maart 2022, de stad voor minder met My Emirates Pass Expo 2020 Dubai. Op vertoon van hun Emirates instapkaart, krijgen reizigers exclusieve kortingen en voordelen bij meer dan 500 winkels, restaurants en attracties. Passagiers ontvangen ook een gratis Expo 2020 dagpas. 

Emirates Skywards
Eerder dit jaar was Emirates Skywards een van de eerste loyaliteitsprogramma's ter wereld die members tot 2022 een verlenging van de Tier status aanbood. Daarnaast krijgen members ook de kans om een Mile per minuut te verdienen tijdens een tussenstop of verblijf in Dubai, van toepassing op alle Emirates tickets die zijn gekocht van 1 augustus 2021 tot 31 maart 2022.*

Van zonovergoten stranden en vermakelijke activiteiten tot gastvrijheid en faciliteiten van wereldklasse; Dubai biedt een verscheidenheid aan excellente ervaringen en blijft een van 's werelds populairste vakantiebestemmingen, vooral tijdens het winterseizoen. Bezoekers kiezen uit een scala aan hotels om in te verblijven, evenals onovertroffen entertainment-, eet- en winkelmogelijkheden voor alle leeftijden.

Gezondheid en welzijn
Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Reisgarantie 
Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Reizigers naar Dubai worden aangemoedigd om de nieuwste reisbeperkingen van de overheid te raadplegen in hun land van herkomst en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de reisvereisten van hun eindbestemming. Meer informatie over toegangsvereisten voor internationale bezoekers aan Dubai is hier te vinden. 

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. Momenteel voert Emirates zeven vluchten per week uit met passagiers tussen Dubai en Amsterdam. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

 

Vlieg met Emirates en ontdek Dubai vanaf 's werelds hoogste reuzenrad