Volg een online kookworkshop met sterrenchefs op Airbnb

2 July 2020


Airbnb onthult een nieuwe samengestelde verzameling online Culinaire Experiences, gehost door wereldberoemde Chefs waaronder TV-kok David Chang. Deze nieuwe collectie kookervaringen geeft een kijkje in de keukens van wereldwijde topchefs en hun unieke recepten en technieken, en biedt thuischefs de begeleiding om culinaire hoogstandjes in eigen keuken te bereiden. Leer de geheimen uit de Italiaanse keuken of ontdek moderne kooktechnieken en serveersuggesties die het water in de mond doen lopen van jouw dinergasten.

One-pot deliciousness met Chef David Chang

Uitzoeken hoe je jouw gezin kunt voeden terwijl je tijdens quarantaine met een beperkte voorraadkast werkt? TV-kok David Chang van de beroemde Momofuku-restaurantgroep aanvaard de uitdaging. In een kleine groep leer je de beste one-pot maaltijd maken met bijvoorbeeld kip en rijst (vega en visopties zijn ook mogelijk). Ideaal voor wie wel van koken houdt, maar de afwas liever overslaat. Je krijgt een boodschappenlijst voorafgaand aan de Online Experience die op het videocommunicatie platform Zoom wordt gehost. David neemt je vervolgens mee op een culinaire reis waar ‘simpel koken’ centraal staat en waar je leert hoe je met een aantal basisingrediënten een heerlijke maaltijd voor het hele gezin op tafel zet. Ook steun je The LEE Initiative, een non-profit die ondersteuning biedt aan alle facetten van de restaurantindustrie, waar het volledige bedrag van de Experience aan wordt gedoneerd.

Foodpairing op Michelin-niveau met Chef Soo An

Foodpairing is een kunst op zichzelf en Chef met Michelinster, Soo An, kijkt hierbij verder dan een goed glas wijn. Ook verschillende bieren kunnen een gerecht tot een hoger niveau tillen. Chef Soo wordt algemeen erkend voor de beweging die hij begon door te experimenteren met gerechten die perfect passen bij geselecteerde bieren. En die kennis deelt hij graag verder. In deze favoriete zomerrecepten dat speelt met zoet, zuur en hartig. Deze komkommer & zomerpompoen panzanella met kerstomaatjes, parmezaan en basilicum zal je smaakpapillen zeker verrassen. Een heerlijk fris gerecht om een zomeravond mee af te sluiten. Naast instructies om dit gerecht thuis in eigen keuken te maken, deelt Chef Rōze ook een aantal dranktips die het beste bij het gerecht passen. 

Meer opties zijn onder andere:

Contemporary Seoul Cuisine met Jun Lee (van Soigné in Seoul)
Geheimen van een Michelinster Chef met Malcolm Lee (van Candlenut in Singapore)
Alsatian Modern Cuisine met Gabriel Kreuther (van Gabriel Kreuther in New York)
Kook mee met Michelinster Chef Anthea Stephenson (van WeCook in Londen)
Beste hapjes uit Brazilië met Alberto Landgraf (van Oteque in Rio)
Zuid-Italiaanse gerechten met Paolo Gramaglia (van President in de Amalfikust)
Zomerse smaken met Pascal Aussignac (van Club Gascon in Londen)
Tasty Home Staples met Jonathan Benno (van BENNO in New York)

Over Airbnb

Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horeca ondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gast aankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld.

Volg een online kookworkshop met sterrenchefs op Airbnb