Volg een Thaise yogales in Phuket live vanuit je woonkamer

5 May 2021


Unieke ervaring
Yoga heeft haar populariteit te danken aan onder andere de vele gezondheidsvoordelen die de sport met zich meebrengt. Naast de lichamelijke voordelen zoals het versterken van de spieren, verhogen van het uithoudingsvermogen en bevorderen van de flexibiliteit, zorgt yoga voor ontspanning, focus op het hier en nu en innerlijke rust. Thailand is een populaire bestemming onder yoga-beoefenaars, mede dankzij de diepgewortelde spirituele cultuur en het grote aanbod aan yogastudio’s en retraites. Het Six Senses Yao Noi Hotel brengt het beste van beide werelden samen tijdens de yogasessie, en neemt deelnemers virtueel mee naar een prachtige plek met een adembenemend uitzicht over de omliggende ongerepte natuur van Thailand. Tijdens de les komen Asana (beweging), Pranayama (ademhaling) en Dhyana (meditatie) aan bod.

Deelnemen en winnen
Deelnemen kan via OneFit, een maandelijks membership dat toegang geeft tot sportscholen en studio’s door verschillende steden in Nederland. Iedereen die op Instagram Stories een foto of screenshot van de les deelt maakt bovendien kans op één van de drie Panpuri beauty pakketten – een luxe Thais wellness brand.

Reizen naar Thailand
Een extra aangewakkerde reislust na het volgen van de yogales? Dan is er goed nieuws: vanaf 1 juli 2021 zijn gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, vrijgesteld van quarantaine als zij in Phuket landen. Wel moeten ze ten minste 7 dagen in Phuket blijven voordat ze naar een andere provincie kunnen gaan. De niet-gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, zullen 7 dagen (8 nachten) in quarantaine worden geplaatst, op eigen kosten, in een gecertificeerd hotel. Voor minder dan 45 dagen is geen visum vereist. Anders staat het toeristenvisum (TR) een verblijf van 60 dagen toe, dat met nog eens 30 dagen kan worden verlengd.

Volg een Thaise yogales in Phuket live vanuit je woonkamer