Voordelig op vakantie tijdens de winter in New York City

Vind de beste deals tijdens de NYC Winter Outing

16 January 2023


Korting op hotels, restaurants, attracties en Broadway shows
De derde editie van de succesvolle NYC Winter Outing omvat dit jaar voordelen bij diverse programma’s, waaronder NYC Restaurant Week, NYC Broadway Week, NYC Must-See Week en NYC Hotel Week. Reserveren voor de verschillende programma’s kan op nycgo.com/winterouting.

Eet je weg door New York City
Foodies kunnen hun hart ophalen in New York City. In elk van de vijf stadsdelen ontdek je een nieuwe keuken: van authentieke Italiaanse specialiteiten bij Leuca in Brooklyn tot steakhouse gerechten bij American Cut in Manhattan. Tijdens NYC Restaurant Week ontdek je de beste restaurants van de stad met vaste-prijs-deals. Bij zo’n 500 restaurants verdeeld over de vijf stadsdelen worden tweegangenlunches en driegangendiners aangeboden voor €30, €45 en €60. Eén ding is zeker: je zal hier niet met een lege maag vertrekken. 

Een volledige lijst met deelnemende restaurants is te vinden op nycgo.com/restaurantweek.

Theaterliefhebbers opgelet: boek je favoriete musicals
Altijd al eens een Broadway show willen bijwonen? Dan is dit je kans! NYC Broadway Week biedt tijdens de Winter Outing 2-voor-1 tickets aan voor maar liefst 22 shows. Naast terugkerende musicals zoals Aladdin, Wicked en The Lion King, kunnen theaterliefhebbers dit jaar ook kiezen uit een aantal nieuwe shows die meedoen aan de kortingsactie. Daaronder vallen bijvoorbeeld & Juliet, A Beautiful Noise en Hamilton.

Alle 22 deelnemende shows zijn te vinden op nycgo.com/broadwayweek

Haal het meeste uit je dag met deze activiteiten 
Of je New York City nou voor de eerste keer bezoekt, of voor de 50e – er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Hoewel je vast niet alles in één trip kunt ervaren, maakt NYC Must-See Week het wel makkelijker om het meeste uit je dag te halen. NYC Must-See Week biedt namelijk 2-voor-1 tickets bij meer dan 40 musea, attracties, podiumkunsten en rondleidingen. Bezoek het Museum of Modern Art (MoMA) voor hedendaagse kunst en ga dan door naar SUMMIT One Vanderbilt om New York vanuit een ander perspectief te bekijken. 

Tickets voor de verschillende attracties kunnen geboekt worden op nycgo.com/mustseeweek

Overnachten in de mooiste hotels 
Een grote kostenpost tijdens een vakantie is het boeken van hotelkamers. In New York City vind je hotels in verschillende prijsklassen en NYC Hotel Week zorgt ervoor dat je kunt overnachten op de beste plekken, mét een goede deal. Tot 12 februari ontvang je 23% korting op de standaardtarieven in meer dan 140 hotels in alle vijf de stadsdelen. Overnacht in het duurzame The Rockaway Hotel in Queens of breng een bezoek aan The Hoxton in Williamsburg waar je geniet van een ononderbroken uitzicht over de skyline van Manhattan.

Hotels kunnen geboekt worden op nycgo.com/hotelweek.

Voordelig op vakantie tijdens de winter in New York City