Will Smith nodigt je uit voor een koninklijk verblijf met Airbnb

14 September 2020


Nostalgisch verblijf
De vertrouwde woning is nog net zo fly als in de periode dat “The Fresh Prince” er woonde. Gedurfde graffiti, een elegant interieur, tijdloze familieportretten en op zilveren schalen geserveerde Philly cheesesteaks zullen de gasten naar het luxe leven leiden - tante en oom niet inbegrepen. De verblijven duren elk één nacht en vinden plaats in Will’s vleugel van het luxe landhuis. Inclusief toegang tot zijn chique slaapkamer en badkamer, een lounge aan het zwembad en een elegante eetkamer.

Koninklijke overnachting in ‘’Big Willie Style’’
Tijdens de koninklijke overnachting worden gasten getrakteerd op ouderwets plezier, “Big Willie Style”. Voordelen zijn onder andere:

  • Een nieuw paar Air Jordans aan je voeten tijdens een potje basketbal in de slaapkamer.
  • De hele nacht klassieke trowbacks draaien op draaitafels net zoals die van DJ Jazzy Jeff.
  • Een fly look uit Will's kast aantrekken, van het klassieke argyle patroon tot all-star atleet en Bel-Air Athletics-uitrusting.
  • Zonnen aan het zwembad op luxe ligstoelen.
  • Een (virtueel) welkom in het landhuis door niemand minder dan DJ Jazzy Jeff.

Vanaf 29 september om 20:00 uur krijgen groepen, bestaande uit maximaal twee inwoners van L.A. County, de kans om een van de vijf nostalgische verblijven te boeken in Will's vleugel van het huis. Dit kan op 2, 5, 8, 11 en 14 oktober. Door de huidige pandemie is het niet mogelijk voor internationale gasten om het verblijf te boeken. De kosten van een boeking bedragen slechts $30 dollar, als symbool voor de 30 jaren die verstreken zijn sinds Will voor het eerst op de deuren van dit iconische landhuis klopte.

Covid-19 richtlijnen
Geïnteresseerde gasten dienen er rekening mee te houden dat de huisregels strikt in overeenstemming zijn met de lokale Covid-19 richtlijnen. Degenen die een boeking willen doen, moeten aantonen een L.A. County inwoner te zijn. Daarnaast mag een gezelschap uit maximaal één huishouden komen om risico’s te minimaliseren. Gasten kunnen met een gerust hart in het kingsize bed stappen, wetende dat de woning wordt schoongemaakt volgens de CDC-regels en in overeenstemming met het aangescherpte schoonmaakprotocol van Airbnb.

Online Experience met DJ Jazzy Jeff
Om internationale fans tegemoet te komen, organiseert DJ Jazzy Jeff ook een Airbnb Online Experience waarin hij gasten leert draaien als een echte hiphoplegende. Gasten zullen virtueel tijd met hem doorbrengen in zijn thuisstudio en samen wat vinyl draaien ter ere van de goede oude tijd in de meest freshe crib in LA. Aspirant-dj's kunnen vanaf vandaag een verzoek indienen om dit eenmalige evenement te boeken op abnb.co/djjazzyjeff. De Online Experience zal plaatsvinden op 1 oktober.

De Boys & Girls Clubs of Philadelphia
Om het gevoel van familie en gemeenschap dat Will Smith aan ons allemaal heeft weten over te brengen te vieren, zal Airbnb een donatie doen aan de Boys & Girls Clubs of Philadelphia. Dit is een liefdadigheidsinstelling die jongeren ondersteunt, waaronder diegenen die dit het hardst nodig hebben, door middel van het aanbieden van ontwikkelings- en vaardigheidsprogramma’s, recreatieve activiteiten en empowerment tools. Meer informatie is te vinden op: airbnb.com/fresh.  

* De vijf verblijven van elk één nacht zijn geen onderdeel van een wedstrijd.

Over Airbnb
Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld.

Will Smith nodigt je uit voor een koninklijk verblijf met Airbnb