(Digitale) Communicatie en PR stage bij USP Marketing PR

 

USP Marketing PR is een toonaangevend PR bureau op het gebied van luchtvaart, toerisme, hospitality en lifestyle. Wij bieden een fulltime meewerkstage waarbij je de kans krijgt om te werken voor global brands zoals Emirates Airline en New York City op ons gezellige kantoor middenin de Jordaan in Amsterdam. De stage is voor een periode van minimaal 5 maanden. Beginperiode is bespreekbaar. Je komt voor deze stageplaats in aanmerking als je in het 3e of 4e jaar zit van je HBO of WO opleiding in de richting Marketing, Communicatie, Journalistiek, Hospitality of Toerisme.

 

Je belangrijkste taken zijn het assisteren van het PR-team bij het uitvoeren van verschillende travel en lifestyle projecten en evenementen. 

Je mag PR en Communicatie werkzaamheden verrichten voor grote namen uit de reiswereld zoals bijvoorbeeld Thailand, New York City en Emirates. 

 

Je bent creatief en inventief, je hebt een hands-on mentaliteit en je hebt HBO werk- en denkniveau;
Je hebt een goede motivatie en verantwoordelijkheidsgevoel;
Je hebt een creatieve vlotte pen;
Je hebt een pro actieve houding en je hebt oog voor detail;
Je bent een ster in Nederlands en Engels, een derde taal is een pré;
Je bent communicatief sterk (zowel online als offline);
Je bent een sociale media tijger op Instagram, Twitter en Facebook;
Je bent professioneel en zelfstandig.
En het is een passie van je om mooie nieuwe reizen te plannen. 

 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze stageplek je op het lijf geschreven is? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Natasha Sprengers-Hooper - stage@usp.nl.

Nog vragen? Mail of bel ons gerust.