USP Marketing PR groeit en bloeit!
Gezocht: Junior (online) Marketing PR Consultant 

 

Bedrijfsnaam              : USP Marketing PR

Functienaam              : Een reislustige junior (Online) Marketing PR Consultant

Locatie                        : Amsterdam, Brouwersgracht

Uren per week            : full time

Vereist                        : Beheersing van de Spaanse taal, zowel in woord als geschrift

Te vervullen per         : Per direct

 

Bedrijfsprofiel

USP Marketing PR gevestigd in het hart van Amsterdam biedt een internationale werkomgeving binnen een ambitieus en sprankelend team! Wij adviseren en ondersteunen absolute topmerken in de reiswereld, bestemmingen en innovatieve start-ups op het gebied PR en Marketing. Op dit moment zijn we op zoek naar een junior Marketing PR consultant die de Spaanse taal beheerst zowel in woord als geschrift. Als junior consultant ben je bezig met corporate PR, product PR, crisis PR tot social media campagnes, van online marketing projecten tot de mooiste persreizen. Wij zijn creatieve communicatiespecialisten actief in de sectoren toerisme, luchtvaart, lifestyle en hospitality.

 

Werkzaamheden

Als junior (online) PR consultant werk je samen met een van onze PR consultants voor een aantal wereldwijde topmerken. Zo vertaal je de communicatievraag van onze klanten naar een creatief en innovatief marketing en PR plan. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor alle content creatie van de verschillende klanten. Je bedenkt samen met het team PR strategieën en daarnaast zorg je voor continue social media inzet. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, schrijven, plaatsen en bijhouden van boeiende en pakkende content.  Daarnaast werk je aan het opzetten van persreizen voor online influencers, bloggers en journalisten. Je analyseert constant nieuwe trends in de reisbranche, je maakt analyses en rapportages, werkt aan de opzet van (online) PR campagnes en je houdt van netwerken.

 

Functie-eisen

Je bent een teamspeler en netwerker
Minimaal 1 jaar PR ervaring of soortgelijke functie aan bureauzijde binnen de reisindustrie
Affiniteit met toerisme, luchtvaart, lifestyle & hospitality
Relevante combinatie van opleiding op HBO/WO niveau en werkervaring
Social media expert en sterk in projectmanagement
Een uitmuntende klantgerichte instelling
Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal
Stressbestendig, accuraat, gestructureerd en creatief
Initiatiefrijk en nieuwsgierig  
En vooral: energiek, vrolijk en positief!

 

Wat bieden wij?

Wij bieden  een uitdagende, commerciële  werkomgeving in het centrum van Amsterdam met uitzicht op de grachten. Ons team is professioneel, gezellig en bovendien mag je werken voor absolute topmerken in de reiswereld. Daarnaast organiseren we veel events en zijn er geregeld persreizen naar fantastische bestemmingen als Thailand, Costa Rica of New York. Wij zijn een onafhankelijk bureau en ook onderdeel van een internationaal netwerk van PR bureaus actief in de reiswereld. 

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan leren wij je graag kennen! Stuur je motivatiebrief, je CV (met foto) en maximaal drie voorbeelden van je werkervaring naar solliciteren@usp.nl