USP Marketing PR

USP Marketing PR is a leading Amsterdam based PR and marketing agency. We support worldwide brands in aviation, tourism, hospitality and lifestyle to showcase their strengths, enhance their reputation and grow their business.  Our clients vary from established market leaders to local start ups. 

What we do

Media Room

14 Dec 2017
Las Vegas is omgetoverd tot een kerstsprookje

Las Vegas is omgetoverd tot een kerstsprookje

Dat Las Vegas wel in is voor een feestje wisten we al, maar zo aan het eind van het jaar trekt de stad écht alles uit de kast! Met een eindeloze reeks verbluffende shows, culinaire hoogtepunten en sneeuwpret belooft de decembermaand een groot spektakel te worden. Met een overvloed aan festiviteiten transformeert de stad in een heus Winter Wonderland voor bezoekers die op een unieke plek kerst willen vieren.

13 Dec 2017
GAIA STUBAI – MOTHER EARTH WEER OP DE BÜHNE IN 2018

GAIA STUBAI – MOTHER EARTH WEER OP DE BÜHNE IN 2018

Op donderdag  1 februari vindt het spectaculaire succesverhaal GAIA – Mother Earth weer plaats in Neustift, in het Stubaidal. De beroemde directeur van het Tiroler Staatstheater, Enrique Gasa Valga, transformeert een skipiste in Milders/Neustift in een fantastisch openluchtspektakel vol dans, muziek en multimedia. In 2017 ontving de spectaculaire uitvoering van de show de "Tirol Touristica Award".