USP Marketing PR

USP Marketing PR is a leading Amsterdam based PR and marketing agency. We support worldwide brands in aviation, tourism, hospitality and lifestyle to showcase their strengths, enhance their reputation and grow their business.  Our clients vary from established market leaders to local start ups. 

What we do

Media Room

27 Feb 2017
THAILAND: EEN LUXE RESORT OF TOCH EEN PRIMITIEF HUTJE OP HET STRAND

THAILAND: EEN LUXE RESORT OF TOCH EEN PRIMITIEF HUTJE OP HET STRAND

Thailand wordt vaak geassocieerd met wellness en meditatie en dat is ook niet zo gek, gezien de prachtige gebieden en tropische temperaturen. Wellness is vrijwel ontstaan in Thailand. Tegenwoordig zijn ook de detox behandelingen en hot-yoga sessies niet meer weg te denken uit de Thaise cultuur. Voor wie een innerlijke reiniging niet ziet zitten, kan ook prima genieten van een verse kokosnoot op het strand. Van een luxueus resort tot een primitief hutje op een parelwit strand, de uiteenlopende opties maakt het mogelijk voor iedereen de perfecte manier van ontspanning te vinden. Dit zijn drie heerlijke resorts in Phuket, Koh Samui en Bangkok voor een fantastische wellness ervaring in Thailand. 

22 Feb 2017
Skiën in de zonovergoten Stubai Vallei

Skiën in de zonovergoten Stubai Vallei

De lente wordt door skiliefhebbers gezien als de leukste periode van het jaar om te skiën in de Alpen. De Stubai Vallei is de perfecte plek om sneeuwzeker van de zon te genieten. Door de hooggelegen locatie van de Stubaier gletsjer en de drie andere ski gebieden is er gegarandeerd sneeuw. Daarnaast is er het culinaire aspect; geniet tussen het skiën, snowboarden of een van de vele andere sportieve activiteiten door van culinaire lekkernijen en een drankje in de zon.