USP Marketing PR

USP Marketing PR is a leading Amsterdam based PR and marketing agency. We support worldwide brands in aviation, tourism, hospitality and lifestyle to showcase their strengths, enhance their reputation and grow their business.  Our clients vary from established market leaders to local start ups. 

What we do

Media Room

25 Aug 2016
SECRET ESCAPES WEET RAAD

SECRET ESCAPES WEET RAAD

Samen met je partner op vakantie gaan wordt vaak gezien als de ultieme relatietest. Verschillende ideeën over wat te doen op vakantie, stress voor vertrek of teveel bezig zijn met werk of social media tijdens de reis kunnen het vakantieplezier behoorlijk op scherp zetten. Albert Gebert, reispsycholoog voor de luxe reisportal Secret Escapes heeft dit fenomeen onder de loep genomen en geeft vijf ultieme tips voor een harmonieuze vakantie voor twee.

24 Aug 2016
ZON, ZEE, STRAND ÉN EEN SEA VIEW: VIER DE ZOMER IN EEN STRANDHOTEL

ZON, ZEE, STRAND ÉN EEN SEA VIEW: VIER DE ZOMER IN EEN STRANDHOTEL

 Helemaal tot rust komen tussen de duinen, afkoelen met een frisse duik of even opladen met een drankje in de hand, de voetjes in het zand en fantastische zonsondergangen vanaf een gezellig terras? Een strandhotel is de oplossing! Van Schoorl en Toscane tot van Franse streken als Bretagne en Normandië: met uitzicht op zee is het altijd vakantie. Zomers genieten doe je – weer of geen weer – in één van deze vijf Logis Hotels.