USP Marketing PR

USP Marketing PR is a leading Amsterdam based PR and marketing agency. We support worldwide brands in aviation, tourism, hospitality and lifestyle to showcase their strengths, enhance their reputation and grow their business.  Our clients vary from established market leaders to local start ups. 

What we do

Media Room

21 Jul 2016
FLOWER CAMPINGS: FRANSE VAKANTIES ZOALS VROEGER

FLOWER CAMPINGS: FRANSE VAKANTIES ZOALS VROEGER

Gezellig kletsen met de buren, een wijntje met de eigenaar, en een hele ris vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen. Nederlanders houden van kamperen; bij Flower Campings boekt maar liefst 70% een staanplaats voor de tent of caravan. Zo’n plekje brengt je moeiteloos terug naar die heerlijke zomervakanties van vroeger, zij het in een modern jasje. Mooi weer, lekker eten en genieten van het Franse buitenleven! De mobiele telefoon? Die was er toen nog niet en die heb je nu niet nodig. Een derde van de Nederlandse kampeerders bij Flower Campings reist af dit jaar naar Zuid-Frankrijk, nog eens een op de tien gaat naar Bretagne of de Franse binnenlanden in het oosten. Waar je ook voor kiest, door het kleinschalige en persoonlijke karakter staan alle Flower Campings garant voor dat échte eindeloze zomervakantiegevoel. Met kampvuur, kanotocht en wijnproeverij en zonder stress, zorgen en gedoe.

18 Jul 2016
DE HIPSTE STAD VAN CANADA: TORONTO

DE HIPSTE STAD VAN CANADA: TORONTO

Het bruisende Toronto is de grootste stad van Canada en wordt ook wel gezien als één van de meest hippe metropolen van Noord-Amerika. Met maar liefst 240 verschillende culturele wijken, tal van bijzondere boetiekjes en gezellige cafés, een enorm relaxte vibe en vriendelijke mensen is Toronto de perfecte citytrip bestemming. De stad staat bekend om de enorme CN Tower en de nabijgelegen Niagara Falls, maar Toronto heeft zoveel meer te bieden dan deze toeristische trekpleisters. Dus verlaat de binnenstad en ontdek de hippe, multiculturele wijken die deze stad zo trendy en hip maken!