USP Marketing PR

USP Marketing PR is a leading Amsterdam based PR and marketing agency. We support worldwide brands in aviation, tourism, hospitality and lifestyle to showcase their strengths, enhance their reputation and grow their business.  Our clients vary from established market leaders to local start ups. 

What we do

Media Room

16 Feb 2017
QUEENS: DE MEEST BRUISENDE PLEK VOOR MEETINGS EN EVENTS

QUEENS: DE MEEST BRUISENDE PLEK VOOR MEETINGS EN EVENTS

Ontdek Queens als bestemming voor vergaderingen of events! NYC & Company nodigt eventplanners en bezoekers uit om een kijkje te nemen in het meest cultureel diverse deel van New York City. Met een uitgebreid aanbod aan vergaderruimten, ongeëvenaarde uitgaansgelegenheden en een uitstekende bereikbaarheid met twee grote luchthavens en meerdere metrolijnen, biedt Queens tal van mogelijkheden. Deze dynamische bestemming brengt een geheel nieuw perspectief aan meetings of evenementen in New York City.

16 Feb 2017
ROADTRIPPPEN OP Z’N FLOWER CAMPINGS: BOEKETJE BLOEMENVAKANTIE

ROADTRIPPPEN OP Z’N FLOWER CAMPINGS: BOEKETJE BLOEMENVAKANTIE

Van rode rozen en gele mimosa tot paarse lavendel: in Frankrijk bloeit ieder jaar weer een regenboog aan bloemen. Speciaal voor wie in geuren en kleuren van zijn vakantie wil genieten heeft Flower Campings prachtige bloemenroutes samengesteld. Voor mimosa-liefhebbers is de Côte d’Azur de ideale vakantiestek, de Loire is voor romantici en staat vol rozen. Die heerlijk geurende lavendel vind je in de Provence en hortensia’s bloeien wit, roze en blauw in Bretagne. Altijd al gedroomd van een roadtrip omringd door zonnebloemen? Reis dan af naar het zuidwesten van Frankrijk voor velden vol Vincent van Gogh-inspiratie. Na zo’n mooie dag en route relax je uiteraard op een van de Flower Campings die op de mooiste plekken door heel het land te vinden zijn.