USP Marketing PR

USP Marketing PR is a leading Amsterdam based PR and marketing agency. We support worldwide brands in aviation, tourism, hospitality and lifestyle to showcase their strengths, enhance their reputation and grow their business.  Our clients vary from established market leaders to local start ups. 

What we do

Media Room

27 Sep 2016
ULTIEM NAZOMEREN

ULTIEM NAZOMEREN

Ook zo genoten van de warme septembermaand? De zomer kwam laat dit jaar, maar maakte de matige temperaturen in juli en augustus meer dan goed. Nog even en de herfst begint alweer. Optimisten bekijken dat positief. Want het najaar is het ideale seizoen om te nazomeren! Lekker eten, een goed glas wijn en een extra vestje mee en de echte levensgenieter kan zo nog een paar maanden door!

27 Sep 2016
Beleef het beste van de herfst in New York City

Beleef het beste van de herfst in New York City

Met het kleuren van de boomtoppen en de dalende temperatuur, nodigt NYC & Company, New Yorks officiële verkeersbureau, bezoekers uit om New York City te komen ervaren tijdens de herfst. Wandel door de bladeren in één van de 1.700 parken of fiets door de verschillende wijken, alle vijf de stadsdelen hebben iets heel speciaals deze tijd van het jaar.